Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Nieuws bericht

Pickwick Tea Master Selection

Wereldse thee die iedereen goed doet

Tea Master Selection is een authentiek en verbindend theeconcept voor de bewuste genieter. Deze range kies je vanwege haar duurzame samenstelling, van plantage tot kop. De iconische, wereldse blends, geven een kijkje in het land van herkomst van de thee. Met een kop Tea Master Selection waan je je zo, al is het maar voor even, op een reis rondom de wereld. Én dat proef je.

Een selectie van acht iconische blends, zorgvuldig samengesteld door onze Tea Masters, volledig afgestemd op de wens van de Nederlandse theedrinker.  De verschillende varianten in de range geven je gasten, klanten of collega’s een kijkje in het land van herkomst van de thee.

Tea Master Selection is authentiek, verbindt, en staat voor bewust genieten. Het concept is uniek door de duurzame samenstelling, zonder compromis op smaak en kwaliteit. Het is wereldse thee die iedereen goed doet.

Waarom Pickwick Tea Master Selection?

  • Acht wereldse melanges gebaseerd op het Nederlandse smaakprofiel
  • Duurzaam in samenstelling 
  • Inkijkje in land van herkomst
  • Exclusief voor Out of Home

Pickwick OOH algemeen

Een moment van aandacht voor elkaar doet iedereen goed. Een praatje, een berichtje of een compliment. Van een collega, vriend of vreemde. Juist voor die kleine momenten nemen we vaak niet de tijd. We rennen van meeting naar meeting, zijn druk in de weer met onze telefoon en echt persoonlijk contact schiet er vaak bij in. Kies daarom wat vaker voor een lekkere kop thee. Want al eeuwenlang beginnen goede gesprekken met een kop thee.

Pickwick Tea Master Selection

Wanneer je voor Tea Master Selection kiest, kies je voor een duurzame samenstelling, van plantage tot kop. Alle thee is op een verantwoorde manier ingekocht en daarmee zijn de melanges zijn Rainforest Alliance gecertificeerd. Het Rainforest Alliance keurmerk staat garant voor de bescherming van biodiversiteit, het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verbeteren van leefomstandigheden van de boeren.

En daar stopt het voor ons niet. Zo hebben we ook de overstap gemaakt naar een composteerbaar theezakje. Deze is plastic-vrij en kan na gebruik gewoon verwerkt worden bij het groen afval. Het doosje, de envelop en het labeltje zijn gemaakt van FSC gecertificeerd papier. Dat houdt in dat het hout om het papier te maken afkomstig is uit verantwoord beheerd bosgebied. Omdat onze verpakkingsmaterialen alleen uit papier bestaan, zijn deze ook gemakkelijk recyclebaar. Zo kun je van elke kop Tea Master Selection bewust genieten.

Dat een duurzame samenstelling niet ten koste gaat van kwaliteit en smaak, proef je terug in onze iconische, wereldse blends.  Elke variant geeft je een inkijkje in het land van herkomst van de thee. Wij nemen je mee op ontdekking door de regio’s waar thee verbouwd wordt en de bijzondere omstandigheden waarin de thee groeit, zoals de hoogte, de temperatuur en de hoeveelheid neerslag die er valt. Al deze factoren zijn bepalend voor de kwaliteit en de smaak van de thee. Tea Master Selection neemt je zo, al is het maar voor even, mee op een reis rond de wereld.

Op deze manier hebben onze Tea Masters acht wereldse melanges samengesteld. Bestaande uit toegankelijke smaken, voor ieder wat wils en volledig afgestemd op de smaak van de Nederlandse theedrinker.

Tea Master Selection wordt gekenmerkt door de duurzame samenstelling en wereldse blends die een uniek inkijkje in het land van herkomst geven. Wereldse thee die iedereen goed doet.

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.