Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Fastfood formules

Wij helpen fastfoodondernemers met de promotie van hun zaak. Om een impuls te geven aan uw omzet en marge. 

Zien doet verkopen

Voor de standaard snacks weten ze jouw cafetaria goed te vinden. Maar hoe breng je die loaded fries, Italiaanse bol of pulled pork schotel aan de man?

Smullen maar

Communicatie in de zaak is van uiterst belang, ook in de cafetaria- en snackbarsector. Zeker als je een keer wat anders wilt verkopen dan friet met een kroket. Horesca biedt hiervoor een kant-en-klare oplossing: een scala aan promotiematerialen dat als service wordt aangeboden om het assortiment breed onder de aandacht te brengen.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Uit een aanbod van honderden gerechten kun je samen met de verkoopadviseur van Horesca het promotiepakket samenstellen. Er is een grote databank met mooie beelden van al deze gerechten, waar jaarlijks nieuwe foto’s aan worden toegevoegd om het levendig te houden. Bovendien kun je zo gelijk inspiratie opdoen voor nieuwe gerechten op het menu. Wat dacht je van het presenteren van de saté (uiteraard zonder stokjes) op een bol met geroosterde uitjes, gehakte pinda’s, een paar stukjes kroepoek en een beetje atjar? Of een compleet nieuwe burger door enkel te experimenteren met een andere saus? Vanzelfsprekend zijn er ook voor vega-snacks en allergene vrije producten promotiemiddelen beschikbaar.

Maatwerk

Voor de promotie kan worden gekozen uit zes verschillende ontwerpen. Door het toepassen van de eigen huisstijl, prijsstelling en het logo kunnen deze uitingen helemaal persoonlijk worden gemaakt. Jaarlijks worden de materialen vernieuwd om eventuele prijs- en assortiment wijzigingen door te voeren. Zo heb je zo min mogelijk omkijken naar de promotie van je zaak.

Extra maandelijkse acties

Helemaal ontzorgd worden op het gebied van reclame? Kies er dan voor om maandelijks gratis nieuwe promotiemiddelen te ontvangen. Deze maandelijkse acties worden voor alle deelnemers gezamenlijk geproduceerd, maar gepersonaliseerd met het eigen logo, NAWgegevens, openingstijden en social mediakanalen.

Bovendien kun je er ook voor kiezen om van deze acties een maandelijks folder te ontvangen. Het gaat hierbij om een pakket van 1.000 folders die worden verspreid in de wijk en 50 losse folders voor in de zaak. De maandelijkse kosten hiervan zijn € 25,-.

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.