Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Fastfood formules

Wij helpen fastfoodondernemers met de promotie van hun zaak. Om een impuls te geven aan uw omzet en marge. 

Veel voordeel en weinig verplichtingen

Hulp nodig bij de promotie van uw cafetaria?

We zien dat veel fastfoodondernemers het lastig vinden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te verleiden tot extra aankopen. Vaak is het een uitdaging om tijd vrij te maken voor het bedenken van leuke acties of het verbeteren van de aankleding van uw zaak. Daar hebben wij verschillende oplossingen voor!

Kunt u hulp gebruiken bij de promotie van uw zaak én wilt u uitsluitend gebruikmaken van uw eigen bedrijfsnaam, logo en huisstijl? Zo ja, dan is ons Personal Snack Plan interessant voor u. Bij deze formule gaan we met uw bedrijfsnaam, logo en huisstijl aan de slag en we leveren zo veel mogelijk maatwerk. De formulenaam Personal Snack Plan wordt op geen enkele uiting gecommuniceerd, dus niemand ziet dat u gebruikmaakt van een formule. Dit is uniek in Nederland. Wij zorgen maandelijks en jaarlijks voor nieuwe promotiemiddelen. U heeft (bijna) geen omkijken naar de promotie van uw zaak. Meedoen kan al vanaf 15 euro per maand. Kijk voor meer informatie naar de video of ga naar www.zetmijncafetariaopdekaart.nl. Heeft u liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met uw Horesca-adviseur. Uw adviseur helpt u graag!

Kan de promotie van uw zaak wel een boost gebruiken? Bent u minder blij met het logo en de huisstijl van uw zaak? Kies dan voor de formules One-2-Eat of Fast and Fresh. Deze formules hebben een eigen logo en huisstijl en daar kan uw zaak van profiteren. Kijk welke huisstijl en welk assortiment u het meest aanspreekt. Fast and Fresh biedt een groter assortiment met salades.

Ook bij deze twee formules zorgen wij maandelijks en jaarlijks voor nieuwe promotiemiddelen. U doet al mee vanaf 15 euro per maand. Bekijk voor meer informatie de flyer van One-2-Eat en Fast and Fresh. Heeft u liever persoonlijk contact? Uw Horesca-adviseur informeert u graag!

Personal Snack Plan: uniek, onzichtbaar en sterk in maatwerk

Kunt u hulp gebruiken bij de promotie van uw zaak én wilt u uitsluitend gebruikmaken van uw eigen bedrijfsnaam, logo en huisstijl? Zo ja, dan is ons Personal Snack Plan interessant voor u. Bij deze formule gaan we met uw bedrijfsnaam, logo en huisstijl aan de slag en we leveren zo veel mogelijk maatwerk. De formulenaam Personal Snack Plan wordt op geen enkele uiting gecommuniceerd, dus niemand ziet dat u gebruikmaakt van een formule. Dit is uniek in Nederland. Wij zorgen maandelijks en jaarlijks voor nieuwe promotiemiddelen. U heeft (bijna) geen omkijken naar de promotie van uw zaak. Kijk voor meer informatie naar de video. Heeft u liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met uw Horesca-adviseur. Uw adviseur helpt u graag!

One-2-Eat en Fast and Fresh: formules met een eigen huisstijl

Kan de promotie van uw zaak wel een boost gebruiken? Bent u minder blij met het logo en de huisstijl van uw zaak? Kies dan voor de formules One-2-Eat of Fast and Fresh. Deze formules hebben een eigen logo en huisstijl en daar kan uw zaak van profiteren. Kijk welke huisstijl en welk assortiment u het meest aanspreekt. Fast and Fresh biedt een groter assortiment met salades.

Ook bij deze twee formules zorgen wij maandelijks en jaarlijks voor nieuwe promotiemiddelen. Bekijk voor meer informatie de flyer van One-2-Eat en Fast and Fresh. Heeft u liever persoonlijk contact? Uw Horesca-adviseur informeert u graag!

Meer weten

Benieuwd wat Horesca voor ú kan betekenen? Neem contact op met een accountmanager van een vestiging bij u in de buurt.

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.