Fastfood formules

Fastfoodformules

Bent u een enthousiaste fastfoodondernemer? Kiest u voor smaak én kwaliteit als het gaat om uw producten en diensten? Bent u liever klanten aan het helpen dan dat u plannen maakt voor de promotie van uw zaak? Wij komen dagelijks bij veel fastfoodondernemers en we zien dat ze het lastig vinden om nieuwe klanten aan te trekken en bestaande klanten te verleiden tot extra aankopen. Voor deze ondernemers hebben we drie formules ontwikkeld: Fast and Fresh, One-2-Eat en Personal Snack Plan (PSP). Met deze formules kunt u extra omzet en winst maken zonder strenge verplichtingen. Vrijheid van ondernemen staat centraal!

One-2-Eat

Fast and Fresh

Met het One-2-Eat assortiment biedt u uw klanten regelmatig iets nieuws aan. U ontvangt maandelijks een promotiepakket waarmee u extra omzet en winst kunt maken. Bovendien laat u zien dat uw zaak het hele jaar door actief is. Naast het maandelijkse promotiepakket kunt u uw zaak van binnen en buiten een herkenbare One-2-Eat uitstraling geven. Tientallen cafetariahouders profiteren al van de voordelen van deze formule. Deze formule is vooral geschikt voor fastfoodondernemers die ook creatief willen zijn met gezonde en verse ingrediënten. Het Fast and Fresh-basisassortiment bestaat uit lekkere producten met ambachtelijke burgers en met verse salades. U ontvangt maandelijks een promotiepakket en kunt uw zaak van binnen en buiten een herkenbare Fast and Fresh-uitstraling geven. Hierbij kunt u zelfs kiezen voor een narrowcastingsysteem. Deze formule biedt u veel promotiemiddelen en acties.
   

PSP

 
PSP staat voor Personal Snack Plan. Deze formule is vooral geschikt voor fastfoodondernemers die hun eigen huisstijl willen uitdragen en ook creatief willen zijn met gezonde en verse ingrediënten. Het PSP-assortiment bestaat uit lekkere producten met verse salades. U ontvangt maandelijks een promotiepakket. Deze formule biedt u ook veel promotiemiddelen en acties. En op alle uitingen komt uw eigen logo en - waar mogelijk - uw huisstijlkleur. Uw zaak is herkenbaar!
Interesse? Neem contact op met uw Horesca horeca-adviseur.
 

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Insectensnacks van Nochey

Insectensnacks van Nochey

Bestel gratis een proefpakket

Ambachtelijke friet

Ambachtelijke friet LEES VERDER

Deeg van Pain a la Carte

Deeg van Pain a la Carte

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER