Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Over ons

Maak uw gasten enthousiaste fans. Wij gaan er voor dat gasten het vooral hebben over hoe goed, gezellig en lekker het allemaal was.

Een groothandel met een totaalpakket voor de horeca

Horesca in het kort

Horesca werd in 1973 opgericht door een aantal ondernemers met heel verschillende achtergronden. De een was van oorsprong slager, de ander banketbakker en weer een ander ijshandelaar. Wat ze allemaal deelden, was een sterke ambitie om de Nederlandse horeca een nieuwe kwaliteitsnorm te bieden.

Dat viel in de smaak: de coöperatieve vereniging van toen is uitgegroeid tot een grote landelijke organisatie van samenwerkende zelfstandige groothandels voor horeca en grootverbruik.

Horesca is aangesloten bij de coöperatieve inkoopvereniging Maxxam UA en European Catering Distributors.

over ons

Wij gaan voor beter

Wij zijn Horesca. Een groothandel met een totaalpakket voor de horeca. Net als u gaan wij voor kwaliteit. In alle opzichten, dus inclusief die bijzondere producten waarmee u uw gasten zo graag verrast.

Wij werken samen met absolute topmerken, maar ook met kleine bedrijven die op een gedreven manier de mooiste streekproducten maken. Al met al bieden we zo een compleet en eigentijds assortiment om van te smullen. Een assortiment waarmee u als horecaondernemer het verschil kunt maken.

Precies wat bij u past

Horesca doet meer dan alleen leveren. Wij helpen u ook bij het selecteren van de juiste producten voor úw zaak.

Door samen te proeven en te praten komen we tot de kwaliteit die precies past bij de prijzen die u vraagt. Producten waarover uw gasten enthousiaste verhalen zullen vertellen − en waarvoor ze zelf ook steeds weer terug zullen komen.

Altijd in beweging

Bij Horesca zitten we nooit stil. Dat doet de moderne consument tenslotte ook niet. We zijn altijd op zoek naar spannende nieuwe of gewoon nog betere producten. Als we iets vinden dat de moeite waard lijkt, testen we het eerst uitgebreid. Dat doen we vaak samen met klanten, want we kunnen goed luisteren.

Ook naar vragen vanuit de markt, trouwens. Dus heeft u zelf een speciaal verzoek? Zeg het maar; wij helpen u graag!

Meer weten

Benieuwd wat Horesca voor ú kan betekenen? Neem contact op met een accountmanager van een vestiging bij u in de buurt.

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.