Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Assortiment

McCain SureCrisp Max: ultieme knapperige frites!

De markt veranderd in rap tempo. De invloed van de gemaksgeneraties, Millenials en Generatie Z, wordt steeds sterker. Voor horecaondernemers is het een flinke uitdaging om aan de hoge verwachtingen van deze doelgroep te voldoen. Het is een voorwaarde geworden om een beleving te creëren, alles draait om ervaringen. McCain helpt ondernemers om een briljante friteservaring te serveren. Maak kennis met de nieuwe generatie frites: SureCrisp Max! De nieuwe trendy frites met een knapperigheid die je kunt horen kraken!

Prikkel alle zintuigen!
De unieke zichtbare coating van SureCrisp Max zorgt ervoor dat de frites extra lang knapperig blijven. Zelfs na 30 minuten zijn de frites nog steeds heerlijk knapperig! Bovendien heeft SureCrisp Max een prachtige rustieke uitstraling en zijn zowel de smaak (licht gezout) als de textuur superieur. Kortom, met SureCrisp Max serveer je jouw gasten een onderscheidende multi-zintuiglijke ervaring!

Sure Crisp

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.