Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Nieuws bericht

Douwe Egberts Ice Coffee

Warme dagen vragen om verkoelende dranken. Daarom is een ijskoffie op thuis of op kantoor een heel goed idee. Je maakt ‘m in een paar stappen. Een ijskoffie is namelijk meer dan simpelweg afgekoelde koffie. Afgekoelde koffie is namelijk bitterder van smaak. Vaak wordt er om die reden suiker aan toegevoegd om de smaak te nuanceren. Leer hoe jij deze geliefde koffiesoort – vooral in de warme zomermaanden – kunt maken en serveren.

Ice Cappuccino

Douwe Egberts Ice Cappuccino is een heerlijke ijskoffie met melk en een vleugje cacao in een blikje. Het is een unieke blend van 100% kwalitatieve Arabica koffie. Een lekkere boost als je nét dat beetje extra energie nodig hebt.

https://www.de.nl/producten/ice-coffee/ice-cappuccino-blikje/

Ice Mocha Latte

Douwe Egberts Ice Mocha Latte is een heerlijke ijskoffie met een romig karakter en een zachte mokka smaak. Het is een unieke blend van 100% kwalitatieve Arabica koffie. Een verrassende en verfrissende traktatie voor elk moment van de dag.

https://www.de.nl/producten/ice-coffee/ice-mocha-latte/

Recept:

https://www.de.nl/koffie/recepten/ijskoffies/frosty-salted-caramel-ijskoffie/

Frosty Salted Caramel IJskoffie

Wil jij een keer iets speciaals maken van je ijskoffie? Volg dan dit recept om binnen een handomdraai een heerlijke Frosty Salted Caramel ijskoffie op tafel te kunnen zetten. In dit ijskoffie recept leggen wij je graag uit hoe je zelf je D.E Ice Cappuccino kunt omtoveren tot een heerlijke Frosty Salted Caramel ijskoffie.

Bereidingstijd: 5 minuten

Ingrediënten (1 glas ijskoffie):

 • 1 blikje ijskoude Douwe Egberts Ice Cappuccino
 • 20 ml karamelsiroop (Douwe Egberts karamelsiroop is te vinden in het koffieschap)
 • Slagroom
 • Karamelsaus
 • Snufje zeezoutvlokken

Benodigdheden:

 • 1 groot glas 

Bereidingswijze:

 1. Schenk 20 ml karamelsiroop in een glas en schenk de ijskoude Douwe Egberts Ice Cappuccino erbij.
  2.Spuit een grote toef slagroom op de ijskoffie.
  3. Garneer het geheel met wat karamelsaus.
  4. Strooi hier enkele zeezoutvlokken over. De Frosty Salted ijskoffie is klaar om te serveren!


Tip:
 Je kunt aan het recept voor de Frosty Salted Caramel ijskoffie natuurlijk ook ijsklontjes toevoegen om ervoor te zorgen dat je ijskoffie nog langer lekker koud blijft. Met normale ijsklontjes wordt de ijskoffie milder van smaak en dat is natuurlijk jammer. Om dit te voorkomen kun je ijskoffie-klontjes gebruiken. Deze kun je gemakkelijk zelf maken. Schenk hiervoor een blikje D.E Ice Cappuccino in een ijsblokjestray en laat dit een nacht in de vriezer staan. Voeg vervolgens deze ijsblokjes toe in stap 2 van het ijskoffie recept en maak je Frosty Salted Caramel ijskoffie nog lekkerder.

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.