Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Hela Dressings

Hela Dressings: De perfecte smaakmakers om je gerechten naar een hoger niveau te tillen.

De Hela dressings bieden een breed scala aan smaken, van klassieke favorieten tot verrassende combinaties. Of je nu houdt van een pittige kick, een romige textuur of een verfrissend zuurtje, er is altijd een Hela dressing die aan je smaakvoorkeuren voldoet. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke Hela Mosterd-Dille Dressing voor een fris zoete smaak, de Hela Yoghurt Dressing voor een romige touch of de verfrissende Hela Cranberry-Peper Dressing voor een zoete lichtpittige smaaksensatie.

Een van de grote voordelen van Hela dressings is hun gebruiksgemak. Je hoeft geen onnodige tijd te besteden aan het mengen van verschillende ingrediënten om een heerlijke dressing te maken. Daarnaast kun je eenvoudig de gewenste hoeveelheid dressing aan je gerecht toevoegen. Of je nu een salade wilt verrijken, een sandwich wilt opfleuren, een dipsaus wilt maken of een gerecht op smaak wilt brengen. De unieke smaakprofielen van de dressings zullen perfect samen komen in je gerechten.
Van enthousiaste thuiskok tot doorgewinterde chef-kok. De Hela dressings bieden je de tools om je culinaire gerechten naar een hoger niveau te tillen.

Gegrilde spitskoolsteaks met aardappelsalade
Voor 4 personen

Ingrediënten:

  • 1 grote spitskool – ½ el Hela Spekpoeder
  • 1 tl Hela Steakal
  • 800 gram gemengde krieltjes
  • ½ rode ui
  • 75 gram uitgelekte augurkjes
  • 50 gram uitgelekte zilveruitjes
  • ½ bosje fijngesneden platte peterselie
  • ½ citroen
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 el Hela Kruidenolie Dijon
  • Scheutje goede olijfolie
  • Hela Mosterd-Dille Dressing

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden.
  2. Snijd de spitskool in vier mooie parten, besprenkel lichtjes met olijfolie en kruid rondom met de Hela Spekpoeder en de Hela Steakal. Wrijf de kruiden goed in de spitskoolsteaks en laat ongeveer een kwartiertje intrekken in de koeling.
  3. Borstel de krieltjes goed schoon en snijd doormidden. Kook ze in ongeveer 15-20 minuten gaar in lichtgezouten water. Giet af en laat goed uitwasemen op een vergiet.
  4. Snipper de rode ui en snijd de augurkjes fijn. Meng met de lauwwarme aardappels en voeg er de zilveruitjes en de helft van de peterselie aan toe.
  5. Maak de salade aan met de Hela Kruidenolie Dijon en voeg er eventueel nog wat Hela Mosterd-Dille Dressing aan toe als het wat smeuïger mag worden.
  6. Hak de knoflook ragfijn en meng met de rest van de peterselie. Voeg er de rasp van een halve citroen aan toe en houd deze gremoulata apart.
  7. Verwarm een grillpan tot deze goed heet is. Grill er de spitskoolsteaks aan beide kanten in tot er een mooie grillpatroon is ontstaan. Dek de spitskool af met aluminiumfolie en plaats nog 8 minuten in de voorverwarmde oven van 170 graden zodat de spitskool mooi beetgaar wordt.
  8. Dresseer de steaks op een bord en schenk er wat van de Hela Mosterd-Dille Dressing langs. Bestrooi tenslotte met de gremoulata. Serveer er de aardappelsalade apart bij.
Hela dressings

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.