Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Hela: van Can naar Emmer

De Hela Kruiden Ketchup Curry Original 12 kg can verpakking is vanaf 1 januari 2024 verleden tijd. Dit betekent dat het merk stopt met het leveren van de can.

Het duurzaamheidsaspect speelt hierin een grote rol. Door de vorm van de can krijg je niet alle curry uit de verpakking waardoor er onnodig veel saus achterblijft. Daarnaast hoeft er minder kg verpakking geproduceerd te worden. Als alternatief biedt Hela nu een andere verpakking aan, namelijk: een emmer. Hierdoor is er minder verspilling en levert het bedrijf een bijdrage aan een betere wereld. De smaak van de Kruiden Ketchup Curry blijft onveranderd.

Hela zal de can-gebruikers overzetten naar een emmer. Afnemers kunnen gebruik maken van een leuke omzettings-actie. Je ontvangt namelijk een gratis pomp + Hela Kruiden Ketchup 10 kg emmer bij het mee omgaan naar de alternatieve verpakking. Je kunt gebruik maken van deze actie door je aan te melden via de volgende link: https://helashop.nl/#gratisdispenser of de QR code op de can te scannen.

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.