Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Hela Snacksauzen

De Hela Snacksauzen maken ieder gerecht nóg smakelijker. Alle Hela Snacksauzen zijn glutenvrij, lactosevrij en vegan waardoor het breed en gemakkelijk kan worden ingezet. Daarnaast zijn ze gemakkelijk in gebruik, is de smaak toegankelijk en geeft het een mooie dimensie aan de gerechten. De Hela Snacksauzen zijn verkrijgbaar in maar liefst zeven smaakvarianten.

De Hela Wasabisaus met mierikswortel is een romige, snacksaus met gedroogde wasabi en mierikswortel.  Heerlijk bij Pokébowls, sushi, vegetarische gerechten en verschillende vissoorten.

Hela Jalapeñosaus is een romige, pittige, snacksaus met fijne stukjes jalapeño peper. Lekker bij Mexicaanse gerechten als nacho’s, taco’s en wraps, bij friet/patat en snacks of bij de BBQ en gourmet.

Hela Knoflooksaus is een kruidige, romige saus met groene kruiden en knoflook. Lekker bij een broodje shoarma, kebab en gyros of gewoon lekker op tafel tijdens een BBQ of gourmet.

Hela Cocktailsaus is een volle, romige saus met Bruschetta kruiden en fijne tomatenvlokken. Lekker bij garnalen en vis, bij vlees en vega of gezellig bij een BBQ of gourmet.

Hela Burgersaus is een fris-zure saus met stukjes ui die heerlijk is op een broodje hamburger, kipburger of gefrituurde hapjes waar onder kip.

Hela Sweet Chilisaus is een licht pittige saus. De saus is lekker bij Oosterse gerechten, dip bij bladerdeeg hapjes, snacks of een broodje bapao.

Hela Dillesaus is een romige, friszure snacksaus met dille en citroenaroma. Lekker bij zalm en andere vissoorten, bij gegrild vlees, kip of vega of bij de friet/patat en snacks.

De Hela Snacksauzen zijn te verkrijgen in 800 ml. Door de afmeting van de fles past deze ideaal in de koellades. Met het oog op het lekkere weer hebben we een klassiek recept met een van onze snacksauzen uitgewerkt.

Zalmfilet met gegrilde groente en Hela Dillesaus

2 personen – 20 min

Ingrediënten

 • 200 gram zalm filet
 • 4 bospenen
 • 2 lente uien
 • 50 gram groente chips
 • Hela Dillesaus met citroen
 • bosje verse dille

Bereidingswijze

 • Bak de zalmfilet 2min in een grillpan.
 • Blancheer in de tussentijd de bospenen.
 • Dek de zalmfilet af in aluminiumfolie.
 • Grill nu eerst alle bospenen en vervolgens de lente uien.
 • Halveer de bospenen.

Maak het bord op door de groente en groentechips te verdelen. Haal de zalm uit de folie en leg deze op het bord. Voeg de Hela Dillesaus toe en garneer met verse dille.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met de Hela Snacksauzen?

Hela dillesaus

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.