Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Nieuws bericht

Verras jouw gast met een heerlijke salade!

De horeca is weer geopend en ook jij wil jouw gasten weer de lekkerste (lunch)gerechten voorzetten. Verras ze dan eens met een heerlijke gezonde salade!

Meer dan ooit staan het leveren van kwaliteit, het maken van marge én het serveren van een mooi gerecht voorop. Daarom bestaat Gourmet Salades: luxe salades met de beste ingrediënten. Ontwikkeld en handgemaakt voor chefs, door chefs. Met een ambachtelijke uitstraling en kant-en-klaar, dus je zet ze in een handomdraai op tafel. Simpel en voedzaam!

Salades worden met de dag populairder en met het toevoegen van ingrediënten van het seizoen kan je de salades ook eenvoudig naar eigen smaak presenteren. Denk hierbij aan diverse soorten sla, noten of vis. De salades van Gourmet zijn leverbaar in een gevarieerd assortiment waarvan een groot aantal vegetarisch en/of veganistisch is. Hiermee kan je aan een brede klantvraag voldoen.

De hersluitbare verpakking en enige houdbaarheid zorgen voor een goede marge, maximaal rendement en minimale verspilling. De vele varianten zorgen dat jij jouw gast keer op keer kan blijven verrassen.

Verras bijvoorbeeld eens met een Fusili pastasalade: Op basis van fusilli, gedroogde tomaat, grof gesneden paprika, ui en kappertjes in een smaakvolle heldere kruidige dressing. Te gebruiken als gerecht, bijgerecht en een traktatie op de borrelplank.

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.