Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Nieuws bericht

Douwe Egberts Espresso

Sinds 1753 branden wij alleen de beste bonen, zodat jij de perfecte kop koffie kunt schenken. Onze meesterkoffiebranders kiezen voor iedere melange de perfecte brandtijd en temperatuur. Het heerlijke aroma dat vervolgens vrijkomt bij het malen van de bonen prikkelt bij iedere koffieliefhebber de zintuigen. Het resultaat is een unieke smaak- en geurbeleving bij ieder kopje koffie dat je zet. Al onze Douwe Egberts Espresso melanges hebben een eigen smaakprofiel. Ervaar onze donker gebrande espresso melanges voor een krachtige espresso, de perfecte cappuccino of een heerlijke latte. Ben je liefhebber van zwarte koffie of eerder van een mildere cappuccino? Dan passen onze lichter gebrande espresso melanges daar het beste bij. Naast heerlijk van smaak, zijn onze blends 100% UTZ gecertificeerd, dus ook een duurzame keuze.

Douwe Egberts Medium Roast

Het milde smaakkarakter van Douwe Egberts Espresso Medium maakt hem tot een zeer gewilde espresso melange. Deze melange is dan ook geschikt voor elk moment van de dag en smaakt uitstekend als caffè lungo en espresso americano, maar is ook een goede basis voor een espresso, milde cappuccino en zachte caffè latte.

Douwe Egberts Dark Roast

Douwe Egberts Espresso Dark is volledig samengesteld uit Arabica bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika. De liefhebber van een pittige espresso drinkt deze puur uit een klein kopje, maar deze melange is ook een uitstekende basis voor een karaktervolle cappuccino of caffè latte.

Douwe Egberts Extra Dark Roast

Douwe Egberts Espresso Extra Dark Roast bestaat uit gewassen Arabica- en een gedeelte hoogwaardige Robusta bonen. De melange is perfect voor een stevige ristretto of espresso en biedt de ideale basis voor een pittige cappuccino of caffè latte.

Recept:

https://www.jacobsdouweegbertsprofessional.nl/archived/koffie2/recepten/douwe-egberts-speculatte/

Speculatte

Laat jouw gasten écht genieten van hun koffiemoment met een Speculatte! Volg stapsgewijs dit recept en serveer binnen no-time deze heerlijke koffiespecial.

Bereidingstijd: 5 minutenSpeculatte-DE

Ingrediënten (1 Speculatte):

 • Douwe Egberts Dark Roast espressobonen
 • Speculaassiroop – 10 ml
 • Melk – 180 ml
 • Slagroom
 • Schuddebuikjes

Benodigdheden:

Douwe Egberts Latte Macchiato Glas

Bereiden:

 1. Schenk de siroop in het latte glas
 2. Zet een espresso
 3. Schuim de melk op en maak een latte macchiato
 4. Spuit een mooie toef slagroom op het melkschuim
 5. Garneer met schuddebuikjes
 6. Klaar om te genieten!

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.