Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Assortiment

Horesca ontdekt de Culiniaire Verfijning van Slow Food Masters

Slow Food Masters heeft opnieuw culinaire grenzen verlegd met hun onweerstaanbare assortiment Pulled Meat en Pulled Vegan producten. Horesca een gewaardeerde organisatie, heeft de smaakrevolutie omarmd die deze heerlijke producten met zich meebrengen.

Onze Pulled Meat, met zorg gegaard tot in perfectie, bieden een smaakexplosie die de zintuigen verwent. Of het nu gaat om de sappige pulled porc, malse pulled chicken of de hartige pulled beef, elke soort is doordrenkt met de ambachtelijke passie van Slow Food Masters.

Voor diegene die genieten van een plantaardige levensstijl, is er de Pulle Vegan lijn, een feest voor de smaakpapillen zonder concessies te doen aan ethiek en duurzaamheid. Ontdek verrukkelijke pulled jackfruit, gekruide pulled mus rooms en andere verrassende opties die veganisten en flexitariërs zullen bekoren.

 

Het geheim achter de buitengewone smaak ligt in de zorgvuldige samengestelde kruidenmixen en slow-cooking technieken die elk stuk vlees of vegan alternatief transformeren tot een meesterwerk van smaak en textuur.

Slow Food Masters en Horesca delen een toewijding aan hoogwaardige, verse ingrediënten en ambachtelijk vakmanschap. Samen brengen we de essentie van Slow Food naar de tafels van de fijnproevers, waar genieten van heerlijk eten hand in hand gaat met respect voor kwaliteit en duurzaamheid.

Dompel uzelf onder in de wereld van Pulled Meat en Pulled Vegan lekkernijen van Slow Food Maters. Horesca is niet alleen een gewaardeerde relatie, maar ook een mede-ontdekker van de culinaire schatten die deze uniek samenwerking te bieden heeft. Ga op een reis van smaak en ontdek de ware betekenis van Slow Food.

Samples zijn aan te vragen via info@slowfoodmasters.nl of via jac.hendrikse@slowfoodmasters.nl

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.