Horesca Nederland
Steenovenweg 5, 5708 HN Helmond Postbus 172, 5700 AD Helmond

Smaakmakers voor de keuken van morgen - Risso® Romige Dressings & Vinaigrettes

Met de vinaigrettes & dressings van Risso® maak je de lekkerste (voor)gerechten, broodjes en salades!

Risso® romige dressings hebben een volle smaak en consistentie waardoor zij goed aan de salade blijven hangen. De Risso® dressings zijn stabiel, ook na toevoegen van eigen ingrediënten. De smaak is fris en modern. En op brood boost een Risso® dressing de totale smaakbeleving. Hierdoor creëer je met minder beleg meer smaak.

Risso® vinaigrettes hebben een intense smaak en een natuurlijke scheiding van de olie en azijnlaag. Ze voegen textuur, smaak en glans toe aan jouw gerechten. Na het schudden blijft het mengsel lang stabiel en bindt zich goed aan andere ingrediënten. Risso vinaigrettes zijn niet alleen smaakmakers voor salades, maar kunnen ook perfect gebruikt worden om te marineren of gerechten af te blussen. Instant smaak!

Het assortiment bestaat uit populaire en vernieuwende smaken met een brede toepasbaarheid.

  • Dressings: Caesar, Yoghurt, Olijfolie, 1000 Island, Yoghurt-Paprika en Bieslook (vegan!)
  • Vinaigrettes: Limoen, Balsamico, Thai Soy en Mosterd met een vleugje honing

De handzame fles van 450 ml (vinaigrettes) of 750 ml (dressings) zorgt voor een perfecte dosering. En bijkomend voordeel; de flessen passen precies in een koellade. Zo heb je jouw smaakmakers altijd dicht bij de hand.

Geniet met Risso® van de mogelijkheden van de keuken van morgen.

 

Over Risso

Met Risso® ben jij als chef klaar voor de uitdagingen van morgen. Jij kiest voor keukenoplossingen die je gemak bieden zonder concessies te doen op kwaliteit en smaak. De producten worden geproduceerd met de beste en primair plantaardige ingrediënten, resulterend in de beste functionaliteit voor de professionele horeca keuken.

Het Risso assortiment bestaat uit room op basis van planten, 2-fasen vinaigrettes, romige dressings en margarines & vetten voor smeren, bakken & braden.

Handig, Hoogwaardig en Heerlijk!

CONTACT HOOFDKANTOOR

VOORDEELMAIL

Wilt u profiteren van onze voordeelacties? Meld u dan aan voor de voordeelmail van Horesca. U ontvangt dan alle aanbiedingen in uw mailbox. 

© 2020 Horesca Nederland. All rights reserved.