Wat zijn onze garanties?

 

Wij garanderen onze klanten:

 garanties.png

1. Uw succes staat centraal

Wij doen er alles aan om uw bedrijf succesvol te laten zijn. Wij denken met u mee over het assortiment en andere zaken waarmee u het verschil kunt maken. Wij zijn partners in business.

4. Altijd eerlijk maatwerk

U wilt uw gasten blijven verrassen, op uw eigen manier. Wij zorgen ervoor dat u de producten krijgt waarmee u uw ambities kunt realiseren. U krijgt onafhankelijk advies en een assortiment op maat.

2. Voor alle horecaproducten

Wij hebben een groot assortiment van horecaproducten met lokale specialiteiten. Mist u een product? Dan zorgen wij ervoor dat u het toch ontvangt. Wij helpen altijd!

ok.png5. Niet tevreden? Wij lossen het op!

Afspraak is afspraak. Daar gaan wij voor. Bent u ergens niet tevreden over, dan stellen wij uw reactie erg op prijs. Uiteraard zoeken wij samen altijd naar de beste oplossing.

3. In ons assortiment vindt u de lekkerste horecaproducten

Onze inkopers zoeken continu lekkere, onderscheidende producten. Alles wordt uitgebreid getest en geproefd. Ook door onze klanten!

6. Scherpe prijzen door grootschalige inkoop

Wij hebben ons aangesloten bij de grootste Nederlandse inkooporganisatie voor de horeca. Hierdoor hanteren wij scherpe prijzen en daar profiteert u van.

Magazine 'tlekkerst

Magazine 'tlekkerst
LEES VERDER

Vier keer zeewier

Vier keer zeewier

Heidi’s Alpenbälle

Heidi’s Alpenbälle

Bestel gratis een proefpakket

LEES VERDER

Groene ketchup?

Groene ketchup?

Test de Tomatenketchup

LEES VERDER